Sagopa Kajmer - Vasiyet
Evet başlıyoruz :) daha doğrusu bir altımdaki başlıyor
Bu bölümdeki amaçimiz ise üst'de üyeye şarki armagan edicez hadi bakalim kim kime şarki armagan edicekmiş..
Bu bölümüzde ise gitmeyi hayal ettiginiz bir yeri ve kiminle gitmek istedigimizi yazicaz Örnek: İzmir'e sevgilimle gitmek isterdim.
ArkadaşLar Oyunumuz cok zevkli üstteki üyeye O ßirrr... diyip GuzeL, Çirkin, Komik Ne varsa Söyluyoruz.. ;) iyi eglenceler (ilk kurban ben olabilirim...
Akliniza gelen üye rumuzunu yada arkadaşimizi cagralim Artik şansima kim gelirse start'i verdik :=)
Arkadaşlar oyunumuz şu. En son ne zaman diye başlayacak sonraki kişi cevabını verip sorusunu soracak.. hadi başlayalım En son ne zaman;...
Bu bölümde ki Amacimiz ise (içimizden ne geciyorsa onu yazicaz) Örnek: Bugun bir bayan ile tanistim cok guzeldii off diyorum :P tabiki'de...
•Genel Askmen.Mynet.Com kuralları bu bölüm içinde geçerlidir. •Topic (Konu) açmadan önce o konunun var olup olmadığını öğrenmek için arama yapınız...
Evet başlıktan da belli olduğu gibi dinlediğimiz şarkının içinden bir cümle yazıcaksınız yabancı türk farketmez sanatçının ismini de yazalım. ...
Bi konuda ben açayım, arkadaşlar içinizi dökmek için bu başlık altında sevgi ve saygı çercevesi içinde istediğinizi yazabilirsiniz. İlki benden :...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları