Kızları tavlamak için yapılması gereken temel adımlar neler? Erkekler tartışıyor tüyolar hayat kurtarıyor.
Herkese merhaba öncelikle. Umarım hepiniz iyisinizdir :) Ben bi kız sevdim sevmeden de öte hayatımda bir çok kişiyle birlikte oldum ama ilk kez...
Erkek dediğin mert olacak, gözünün içine bakacak konuşurken. Konuştuğu dinlenir olacak, ağzından çıkanı yapacak, yapamayacağı sözler verip el pençe...
GÖZLERLE KONUŞMA SANATI İnsan ruhunun giriş yeri gözlerdir.Gözler ruhların sır kapısı olarak hep aynı dili konuşur. Gözler,diller gibi kelimeleri...
Arkadaşlar uzun zamandır mynetteyim ama buralara hic girmemiştim.. Tecrubelerimizi Paylaşalım Destek Olalim Diye böyle Konu Actım .) Astroloji...
Herkese merhaba, Forumu dolaşırken bu bölümü gördüm.Malum dünyadaki tüm erkeklerin ilgilendiği bir soru. Kadınları nasıl etkilerim? ...
*Temiz, güzel, sağlıklı bakan gözler. *Hayata karşı sağlam duruş. *Uzun boy. *Fiziksel güç ve kaslar. *Eğlenceli olmak. *Esprili olmak....
Arkadaşlar bir kız benle konuşurken kendini kötü hissediyormuş. (internette) ama beni korumaya çalışıyor. Nedenini sorduğumda beni ilgilendiriyorsun...
Sanal kur yapmanın kendi kuralları vardır. Taş devrindeki ilk mağara adamı, mağaradaki kız arkadaşını etkilemek için ilk kıvılcımı çıkardığından...
merhabalar
sen ona bakarsın o sana bakar,sen ona bakarken oda sana bakar,sen ona halen bakıyorken o sana (aman buda ne salak seymiş)diyerek cekip gider,kız...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları